Renovatie woning

Een van de meest voorkomende werkzaamheden door ons uitgevoerd is het renoveren van gehele woningen. We verzorgen alle facetten van A-Z met betrekking tot renovatie. Het slopen en strippen van de woning, het aanleggen van nieuwe installaties, het isoleren en opnieuw storten van dekvloeren met vloerverwarming, het renoveren van badkamers, toiletten en keukens en het stucwerk en schilderwerk verzorgen wij allemaal voor u met onze vaste onderaannemers.

Aanbouw en dakkapel

Wat we ook regelmatig realiseren zijn aanbouwen en dakkapellen op maat. We gaan met de opdrachtgever in gesprek wat de precieze wensen zijn voor de aanbouw of dakkapel en kijken hoe de afwerking moet worden. op de home pagina kunt u ook een aantal voorbeelden zien van aanbouwen en dakkapellen die we hebben gerealiseerd.

Kozijnen

Naast het totaal renoveren van een bestaande woning met  nieuwe kozijnen, plaatsen we ook geregeld nieuwe kozijnen bij opdrachtgevers als losse opdracht. We werken met diverse timmerfabrieken samen voor zowel oude als nieuwe stijl kozijnen. Ook verzorgen we de bijbehorende constructieve aanpassingen aan de gevel en het netjes afwerken van de binnenkant wanneer het kozijn is vervangen. We kunnen alle soort kozijnen leveren en plaatsen! 

 

Interieurbouw, keukens en maatwerk meubels 

Zoals eerder beschreven realiseert Braber&Warnaar ook interieurbouw, keukens en maatwerk meubels. In samenspraak met een architect of binnenhuisarchitect gaan we graag de uitdaging aan om uw droom interieur te realiseren!  In onze eigen werkplaats kunnen we alle kanten op, van massief hout tot plaatmateriaal. Laat ons dus vooral weten wat uw wensen zijn via de contact pagina en kijk op de home pagina voor voorbeelden van reeds gerealiseerde projecten.

Badkamers en toiletten

Badkamers en toiletten renoveren is een onderdeel wat wij ook geregeld uitvoeren. Doormiddel van een aangedragen tekening en sfeerimpressie door de opdrachtgever willen wij uw badkamer droom realiseren. Een badkamer of een toilet is een onderdeel van het huis waar iedereen geregeld komt. Het is fijn als dat dus comfortabele ruimtes zijn.