BRABER & WARNAAR

Braber & Warnaar levert diverse uiteenlopende diensten en werkt samen met verschillende onderaannemers uit de omgeving Rotterdam. We richten ons voornamelijk op het renoveren van complete woningen en interieurbouw. Hierbij willen we graag een totaalpakket aanbieden. Van sloopwerkzaamheden tot interieurbouw en maatwerk kunnen wij voor u verzorgen en hier proberen we de opdrachtgever mee te ontlasten. Een aanspreekpunt voor alle werkzaamheden, waardoor de communicatie soepel verloopt en iedereen weet wat er verwacht kan worden tijdens het proces. Kwaliteit en afwerking staan bij ons bovenaan de lijst en met een gedreven team van vakmannen met oog voor detail willen wij uw wensen graag realiseren!

 


Even voorstellen

Braber & Warnaar is een samenwerking tussen Matthieu Braber en Arie-Paul Warnaar, gestart in 2016. Matthieu en Arie-Paul kenden elkaar al uit Rhoon, maar hebben beide een ander pad bewandeld. Matthieu Braber is ruim 16 jaar werkzaam voor zichzelf en Arie-Paul Warnaar is 8 jaar geleden gestart met eigen werkzaamheden - 5 jaar geleden hebben ze de krachten gebundeld. Matthieu houdt zich voornamelijk bezig met de technische aspecten en werkvoorbereiding binnen het bedrijf, daar waar Arie-Paul zich meer richt op het klantcontact en offertes maken. Braber&Warnaar heeft een werkplaats op de Ambachtsweg in Rhoon waar ze diverse houtbewerkingsmachines hebben staan en waar opdrachtgevers ook langs kunnen komen om hun wensen te bespreken.

Matthieu Braber
Matthieu Braber is 36 jaar oud en geboren in Rhoon. Matthieu heeft zijn studie Interieurbouw en timmerman gevelelementen afgerond aan het Hout en Meubilering college en Zadkine. Hierna heeft hij bij diverse bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan en is hij sinds 2011 een eigen bedrijf gestart. Sinds 2016 is hij met Arie-Paul gaan samenwerken onder de naam Braber&Warnaar. Matthieu heeft veel kennis over technische details tijdens de bouw van projecten. Hij heeft in de afgelopen jaren al veel dingen gezien en gemaakt en probeert altijd oplossingsgericht te kijken naar een uitdaging.

Arie-Paul Warnaar

Arie-Paul Warnaar is 35 jaar oud en geboren in Rhoon. Arie-Paul heeft na zijn HAVO examen een HBO studie bachelor of economics afgerond en kwam erachter dat zijn passie lag in het maken van dingen met zijn handen. Na het opbouwen van diverse festivals en decors kwam hij in aanraking met interieurbouw. Nadat hij zich twee jaar bezig hield met interieurbouw in diverse winkels kwam hij Matthieu tegen, dit klikte goed en hierdoor is een samenwerking ontstaan. Door de economische opleiding houdt Arie-Paul zich naast de werkzaamheden op de vloer ook meer bezig met de offertes en communicatie van projecten.  

 

Erkend Leerbedrijf

Braber & Warnaar is een erkend leerbedrijf, we leiden vakmensen op. We proberen hierbij vol passie ons vak te leren aan de jongeren van het Hout - en Meubileringscollege  te Rotterdam.

De jeugd heeft tenslotte de toekomst en daar willen wij graag aan bijdragen!